[1]
ສາຍນາວົງ ນ., ສຸຂະວົງ ບ., ພົມມະຫາໄຊ ອ., ຄໍາແພງວົງ ວ. and ສໍອິນປັນ ສ. 2021. ສຶກສາຕ່ອງໂສ້ມູນຄ່າເພີ່ມຂອງເຂົ້າໄກ່ນ້ອຍໃນການຜະລິດເປັນວາຍຂອງໂຮງງານຫັດຖະກຳປຸງ ແຕ່ງ ສະຕິກກີ້ວາຍ ແລະ ເຫຼົ້າຂາວ ສ່ວນບຸກຄົນ ແຂວງຊຽງຂວາງ: The Value Chain of sticky rice’s wine production of Sticky wine factory in Xiengkhouang . Journal of Lao Economics and Business Management. 1, 1 (Aug. 2021), 50–64.