ສາຍນາວົງ ນ.; ສຸຂະວົງ ບ.; ພົມມະຫາໄຊ ອ.; ຄໍາແພງວົງ ວ.; ສໍອິນປັນ ສ. ສຶກສາຕ່ອງໂສ້ມູນຄ່າເພີ່ມຂອງເຂົ້າໄກ່ນ້ອຍໃນການຜະລິດເປັນວາຍຂອງໂຮງງານຫັດຖະກຳປຸງ ແຕ່ງ ສະຕິກກີ້ວາຍ ແລະ ເຫຼົ້າຂາວ ສ່ວນບຸກຄົນ ແຂວງຊຽງຂວາງ: The Value Chain of sticky rice’s wine production of Sticky wine factory in Xiengkhouang . Journal of Lao Economics and Business Management, [S. l.], v. 1, n. 1, p. 50–64, 2021. Disponível em: https://feb.nuol.edu.la/journal/index.php/jleb/article/view/79. Acesso em: 21 nov. 2024.