ສາຍນາວົງ ນ., ສຸຂະວົງ ບ., ພົມມະຫາໄຊ ອ., ຄໍາແພງວົງ ວ. and ສໍອິນປັນ ສ. (2021) “ສຶກສາຕ່ອງໂສ້ມູນຄ່າເພີ່ມຂອງເຂົ້າໄກ່ນ້ອຍໃນການຜະລິດເປັນວາຍຂອງໂຮງງານຫັດຖະກຳປຸງ ແຕ່ງ ສະຕິກກີ້ວາຍ ແລະ ເຫຼົ້າຂາວ ສ່ວນບຸກຄົນ ແຂວງຊຽງຂວາງ: The Value Chain of sticky rice’s wine production of Sticky wine factory in Xiengkhouang ”, Journal of Lao Economics and Business Management, 1(1), pp. 50–64. Available at: https://feb.nuol.edu.la/journal/index.php/jleb/article/view/79 (Accessed: 3 December 2024).