[1]
ສາຍນາວົງ ນ., ສຸຂະວົງ ບ., ພົມມະຫາໄຊ ອ., ຄໍາແພງວົງ ວ., and ສໍອິນປັນ ສ., “ສຶກສາຕ່ອງໂສ້ມູນຄ່າເພີ່ມຂອງເຂົ້າໄກ່ນ້ອຍໃນການຜະລິດເປັນວາຍຂອງໂຮງງານຫັດຖະກຳປຸງ ແຕ່ງ ສະຕິກກີ້ວາຍ ແລະ ເຫຼົ້າຂາວ ສ່ວນບຸກຄົນ ແຂວງຊຽງຂວາງ: The Value Chain of sticky rice’s wine production of Sticky wine factory in Xiengkhouang ”, JLEBM, vol. 1, no. 1, pp. 50–64, Aug. 2021.