ສາຍນາວົງ ນ., ສຸຂະວົງ ບ., ພົມມະຫາໄຊ ອ., ຄໍາແພງວົງ ວ., and ສໍອິນປັນ ສ. “ສຶກສາຕ່ອງໂສ້ມູນຄ່າເພີ່ມຂອງເຂົ້າໄກ່ນ້ອຍໃນການຜະລິດເປັນວາຍຂອງໂຮງງານຫັດຖະກຳປຸງ ແຕ່ງ ສະຕິກກີ້ວາຍ ແລະ ເຫຼົ້າຂາວ ສ່ວນບຸກຄົນ ແຂວງຊຽງຂວາງ: The Value Chain of Sticky rice’s Wine Production of Sticky Wine Factory in Xiengkhouang”. Journal of Lao Economics and Business Management, vol. 1, no. 1, Aug. 2021, pp. 50-64, https://feb.nuol.edu.la/journal/index.php/jleb/article/view/79.