ສາຍນາວົງ ນີວັນ, ສຸຂະວົງ ບຸນທອນ, ພົມມະຫາໄຊ ອານິດຕາ, ຄໍາແພງວົງ ວິສັນສັກ, and ສໍອິນປັນ ສະບັນງາ. “ສຶກສາຕ່ອງໂສ້ມູນຄ່າເພີ່ມຂອງເຂົ້າໄກ່ນ້ອຍໃນການຜະລິດເປັນວາຍຂອງໂຮງງານຫັດຖະກຳປຸງ ແຕ່ງ ສະຕິກກີ້ວາຍ ແລະ ເຫຼົ້າຂາວ ສ່ວນບຸກຄົນ ແຂວງຊຽງຂວາງ: The Value Chain of Sticky rice’s Wine Production of Sticky Wine Factory in Xiengkhouang”. Journal of Lao Economics and Business Management 1, no. 1 (August 1, 2021): 50–64. Accessed December 3, 2024. https://feb.nuol.edu.la/journal/index.php/jleb/article/view/79.